dimecres, de juliol 01, 2009

Sessió 4: Exemples de bones pràctiques i recursos

Hola a tothom,

Avui parlarem dels audiovisuals i de com accedir-hi des d'Internet. Com ja sabeu, a més dels entorns més tradicionals, les televisions s'estan actualitzant i estan començant a emetre en vídeo streaming per la xarxa (i ben aviat podrem veure-la també pels mòbils). Si entrem a la web de BTV, de TV2, de TV3, entre d'altres, podrem accedir a diferents programes que s'han emès i que podem projectar per Internet a l'aula. Això ens permet un accés al món audiovisual molt més ampli que anys enrera, que s'havia de gravar els programes en VHS i estar pendents de la programació.

A més, també disposem de propostes elaborades de professorat en relació al cinema, com és el cas de XTEC Cinema o Cinescola, que ens faciliten fitxes didàctiques per poder fer visionats educatius de pel·lícules a l'aula.

Avui veurem totes aquestes propostes i us ensenyaré on podeu trobar diferents vídeos que poden ajudar-vos a configurar la vostra proposta final de curs, que compartirem divendres amb els companys i companyes.També dedicarem temps a configurar i anar omplint el nostre blog! (Aquí us deixo una guia).

ALGUNES EXPERIÈNCIES I INFORMACIÓ D'AMPLIACIÓ:

Edu3.cat


Experiència vídeo 'Dies digitals TV' (generalitat)


Profesores blogueros(Cámara abierta 2.0 de La2)


Generació Pixel (Cámara abierta 2.0 de La2)